Thuis

Shanghai Oil Seal Co.,Ltd.

Certificaten
China Shanghai Oil Seal Co.,Ltd. certificaten
China Shanghai Oil Seal Co.,Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Goede Producten, de Goede Dienst, Goed Sourcing Platform!

—— Michael

Gemakkelijk om met, is de zeer professionele en snelle dienst, de vlagkwaliteit te spreken super goed. Nog beter dan gaven tot wij van Duitsland opdracht!!

—— Duitsland Fabian-Scherb

Wij vertrouwen op de kwaliteit van uw producten. Het altijd het beste. Houd dit het gaan, en wij zullen een handelsrelatie op lange termijn met u vestigen.

—— M. Nul

Ik ben online Chatten Nu

Shanghai Oil Seal Co.,Ltd.

Shanghai Oil Seal Co.,Ltd.
<-Video Images->
Bedrijf Details:
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : ALE
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : >lessthan$1,000,000
Export pct : 70% - 80%

Co. van de de Olieverbinding van Shanghai, Ltd. Nu hebben wij meer dan 50 werknemers, en 5 ingenieurs voor rubber & ptfe, hebben goede capaciteit aan onderzoek en ontwikkelen nieuwe proudcts aan onze klanten.
Erm producten het gamma behandelt diverse gebieden, laboratorium, voertuig, chemische en industriezone. Hoofdproducten als volgt: ptfe kunnen de siliciumsepta, de pakking van het steekproevenflesje, de olieverbindingen, de O-ringen, de verbindingen van de klepstam, de rubberpakkingen, het rubberpijp opvlammen en andere rubbermolding.we brede waaier van materiaal met inbegrip van siliconerubber, natuurrubber, fluoroelastomers (Viton, FKM, FPM), nitril (NBR), EPDM, SBR, neopreen, ACM, en fluorosilicone verstrekken.
Onze nieuwe materiële PTFE wordt wijd gebruikt voor verbindingen. zoals de zetel van de klepbal, fileringen, de chromatografische verbinding van het flesje ptfe silicone, ptfe pakking, ptfe olieverbinding, etc.

ook, hebben wij volledige productiefaciliteiten en inspectie.
onze machines als volgt.
de rubbermixer (open molenmixer en interne mixer), CNC machine, vacuüm vulcaniseert machine en vacuüm in orde makende machine, en laboratoriummateriaal dat met inbegrip van Optische visie, Trekmeetapparaat, het meetapparaat van de Olieverbinding, het Verouderen meetapparaat, radiaal de krachtmeetapparaat van de Olieverbinding meet.
Er zijn 70% van onze producten wordt uitgevoerd, worden de meesten gebruikt voor auto's, vrachtwagens, heavry plichtsmachine, huishouden appliances.laboratory en chemisch product. Onze producten zijn uitgevoerd naar het zuiden-Noorden Amerika, medio-in het oosten en sommige Europen-landen.
en nu, wij bulid een bijkantoor in Turkije, voorraad verschillende rubber en ptfe producten in het pakhuis van Turkije.

ERM het bedrijf hoopt oprecht aan samenwerking met u.

Contactgegevens
Shanghai Oil Seal Co.,Ltd.

Contactpersoon: Ms.

Tel.: 86-21-5236-2145

Fax: 86-21-5236-2321

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)