Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Certificaat
Van goede kwaliteit PTFE-Siliconesepta voor verkoop
Van goede kwaliteit PTFE-Siliconesepta voor verkoop
Goede Producten, de Goede Dienst, Goed Sourcing Platform!

—— Michael

Gemakkelijk om met, is de zeer professionele en snelle dienst, de vlagkwaliteit te spreken super goed. Nog beter dan gaven tot wij van Duitsland opdracht!!

—— Duitsland Fabian-Scherb

Wij vertrouwen op de kwaliteit van uw producten. Het altijd het beste. Houd dit het gaan, en wij zullen een handelsrelatie op lange termijn met u vestigen.

—— M. Nul

Ik ben online Chatten Nu

PTFE-Olieverbinding

China PTFE-Olieverbinding leverancier

Grote Afbeelding :  PTFE-Olieverbinding

Productdetails:

Plaats van herkomst: beijing
Merknaam: walle
Minimum Oeder Hoeveelheid: Minimum Oeder Hoeveelheid
Supply Aility: Supply Aility
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving

 

Verzegelend de Technologische ontwikkelingco. van Dongguanwalle, Ltd.has die verzegelende producten meer dan 20 jaar vervaardigt. Walle is één van de belangrijke fabrikanten van China die zich specialiseert in het produceren van verbindingenproducten, met inbegrip van O-ringen, de x-Ringen, u-Ringen, y-Ringen, D-vormige ringen, olieverbindingen, zuigerverbindingen, staafverbindingen, wissersverbindingen, slijtageringen, symmetrische verbindingen, roestvrij staalverbindingen, Variseal, stapverbindingen, gidsringen, roterende verbindingen, roterende blije ringen, de roterende lente, pakkingen, verbindingen, grote grootte van niet genormaliseerde verbindingen plakten en deel aanpasten.

 

Onze producten zijn goed - gekend voor fijne kwaliteit, en de kwaliteit is in het buitenland zeer gewaardeerd door gebruikers. Als krachtige verbindingenmaker, Walle geweest=is= succesvol in het uitvoeren van zijn product naar Europa, Americaand Zuidoost-Azië enz. De laatste jaren, heeft Walle snel wegens zijn hoogte ontwikkeld - de controle van het kwaliteitsproduct en op tijd de leveringsdienst, en wij zullen deze traditie voortzetten om de technische en economische eisen van de klant te ontmoeten door nul tekortenbeheer, strikte productiekwaliteitscontrole, en het ononderbroken verbeteren in productie goed te keuren.

 

Met praktische en diepgaande techniekervaring, wordt Walle gewijd om klanten van superieure verbindingen en de het verzegelen oplossingen aan de moderne industrieën zoals elektronika, elektromacht, aardolie, de chemische industrie, pneumatisch, hydraulisch, het verschepen, voedsel, textiel, elektro, vorkheftruck, luchtvaartkunde en ruimte en ander mechanisch materiaal enz. wereldwijd te voorzien.

 

Wij zullen blij zijn om een citaat aan u op ontvangstbewijs van uw onderzoek aan te bieden. Welkom om orden te plaatsen, hopen wij oprecht om zaken met u te doen!

 

Ellen Lin

Telefoon: 86-13620011767
Tel.: 86-769-33291139
Fax: 86-769-22762052
E-mail: sales@walleseals.com
MSN: walleseals@hotmail.com
Skype: walleseals

 

Verzegelend de Technologische ontwikkelingco. van Dongguanwalle, Ltd.

Contactgegevens
Shanghai Oil Seal Co.,Ltd.

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)